جرعت Can Be Fun For Anyone

سبزیجات، صیفی‌جات و میوه‌هایی همچون فلفل دلمه‌ای، توت فرنگی، پرتقال، انبه و پاپایا، شامل ویتامین‌هایی هستند که روند پیشرفت ویروس تبخال در بدن را کنترل می‌کنند.

بادرنجبویه برای کاهش شدت پیشرفت تبخال‌ها بسیار مفید است و علاوه بر آن اثرات ضدویروسی و ضدباکتریایی قوی دارد.

همچنین می‌توانید این ناحیه را با استفاده از چای بادرنجبویه شستشو دهید.

مصرف آب نارگیل از روش‌های درمان خانگی برای کاهش تب است به دلیل این که سرشار از الکترولیت‌هاست و برای بیماری‌هایی که همراه با تب هستند، گزینه بسیار مناسبی‌ محسوب می‌شود.

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مصرف پروتئین به‌میزان مناسب جهت مبارزه با ویروس تبخال و دیگر پاتوژن‌ها مفید است. مصرف ماهی، تخم مرغ و جو نیز می‌تواند اثرگذار باشد. هرچند تحقیقات بیشتری در این رابطه مورد نیاز است؛ اما به‌طور کلی شواهد بالینی از تاثیر تغییر رژیم غذایی بر کاهش فعالیت ویروس تبخال حکایت می‌کند.

۱۰ قطره از روغن چای را به نیم اونس روغن گیاهی اضافه کنید.

همچنین می‌توانید با دریافت مشاوره تلفنی دکتر اورولوژی برای بهترین اقدامات درمانی قدم بردارید. گاهی با دیدن اولین علائم می‌توانید به دکتر عمومی و یا دکتر عفونی مراجعه کنید. گاهی نیز خانم‌ها با دیدن اولین علائم می‌توانید به دکتر مامایی مراجعه کنید تا در صورت لزوم به دکتر زنان مراجعه کنید.

معرفی انواع رژلب‌ جامد و مایع به همراه ویژگی‌های آن‌ها آشنایی با آرایش تیلور سویفت؛ نکات روتین پوستی و رژیم غذایی آشنایی با شماره گذاری رنگ مو مثل یک حرفه‌ای آرایش امیلیا کلارک؛ مادر اژدهاها چگونه همیشه زیباست؟ آموزش چند مدل آرایش چشم ترند زنانه آرایش به سبک ژاپنی‌

سیر دارای خواص ضدمیکروبی و ضد‌التهابی فراوانی بوده که در درمان تبخال بسیار کمک‌کننده است. تحقیقات منتشرشده در سال ۱۹۹۲ میلادی نشان می‌دهند ماده شیمیایی به‌نام آلیسین که در سیر وجود دارد که ممکن است اثرات ضدویروسی داشته باشد.

کسانی که به بیماری‌های نقص ایمنی مبتلا هستند و یا شرایطی دارند که جنگیدن با هرپس برای آنها سخت می‌شود، می‌توانند به این بیماری مبتلا شوند.

رابطه‌ی جنسی داشتن با کسی که به این بیماری مبتلا بوده‌است.

پری گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۲۱ در ۱۰:۳۶ ق٫ظ سلام و عرض ادب خانمی ۵۳ ساله هستم یه هفته اس که متوجه شدم مبتلا به تبخال تناسلی شده ام دارم دیوانه میشم چون نه رابطه ناجور داشتم و همیشه بهداشت فردی ام را رعایت میکردم نمی دانم چطوری مبتلا شدم از همان روز مدام دستهایم و دستشویی و توالت، حمام و لباسهایم را ضدعفونی میکنم حتی ظرفهای غذایم را چدا نمودم و بعداز استفاده میجوشانم حتی با پیاز و درمان تب دستکش غذا درست میکنم سوالم اینه من چکار کنم یه وقت دخترم و همسرم به این بیماری دچار نشوند؟؟؟؟ لطفا راهنمایی نمایید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *